Arkiv

Sök

måndag 29 april 2019

Vecka 17 - Påskbrunch, regn, sol och Zagreb

Veckans mående: Som jag nämnde i ett tidigare blogginlägg har jag mått lite upp och ned under den gångna veckan. Glad över sol och värme, mycket umgänge med kompisar och en mysig resa. Men också lite deppig över regn och känslan av ensamhet. Men det är ju också fint att alla känslor får plats, och att den här veckan verkligen gått enligt devisen "efter regn kommer solsken".

Veckans godaste: I måndags var jag inbjuden på påskbrunch och det var knytkalas. Vi satt utomhus i den ljumna skuggan och åt massor av god mat och bakverk. Skålade i mimosa och hade det trevligt.

Veckans höjdpunkt: När jag i torsdags ägnade hela förmiddagen åt tvätt, städ och plugg och sedan efter lunch ringer Carolyn och säger att hon och Victoria står vid min port och väntar på att jag ska följa med ut och ta en drink i solen. Väldigt fint!

Veckans tråkigaste: Att jag trots påsklov haft ganska mycket skola att göra. Men ändå skönt att få några dagar utan lektioner, så man kan lägga upp plugget hur man vill.

Veckans utflykt: På den där påskbrunchen i måndags bestämde jag och fyra andra tjejer att vi ville göra något under vår sista helg av påskledigheten. Så på eftermiddagen bokade vi buss och boende i Zagreb och åkte dit lördag-söndag. Vi kom fram till en mycket mysig stad där vi hann njuta av sightseeing, goda kakor, drinkar, sol, god mat, shopping och trevligt sällskap. Perfekt liten weekend!

Vad jag ser fram emot nästa vecka: Att det blir maj! Att jag kanske ska åka till Wien på lördag! Känslan efter att jag skrivit morgondagens tenta! Att vi ska ha första maj-picknick på onsdag!

Veckans bilder: Kommer från helgen i Zagreb.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar