Arkiv

Sök

måndag 22 april 2019

Vecka 15 - Besök av Erik!

Det har gått 3 veckor sedan min senaste uppdatering. Anledningen är såklart för att jag haft besök av både Erik och min familj och det sista jag tänkt på då är att sitta vid datorn och blogga. Men nu kör vi, här kommer en lista över förrförra veckan och i nästa inlägg tar vi förra veckan och sedan är vi i fas igen. Vecka 15 - here we go!

Veckans höjdpunkt: När jag gick till tågstationen på torsdagen och såg tåget från Wien rulla in och så plötsligt så står han där - min älskade Erik! Här i Graz! Det var så fint att jag började gråta och kändes helt overkligt att få krama om honom igen för första gången på 8 veckor. Att få min riktiga Erik och inte bara en röst eller en bild i telefonen. Oslagbart!

Veckans mående: Veckan gick ganska mycket ut på att ladda upp inför Eriks ankomst såklart. Vilket gjorde att jag gick runt och var allmänt glad och pirrig även fast regnet öste ner första halvan av veckan.

Veckans mysigaste: Att äntligen ha sällskap som är här bara för att träffa mig och därför följer med mig ut på alla restauranger, promenader och drinkar. Skönt att få prata svenska också, det blir ju lite annat djup på samtalen när man får prata sitt modersmål. Men mysigast av allt var att få somna bredvid Erik varje kväll i min lilla säng. Saknar det redan!

Veckans roligaste: På lördagen drog vi ihop en utekväll med mitt kompisgäng och drack öl på en pub hela kvällen. Avslutade med kebab och jag var så glad för vi hade en så himla kul kväll!

Veckans utflykt: De första dagarna av Eriks besök var det lite halvdant väder så vi ägnade dagarna åt att promenera runt i stan och titta på alla sevärdheter. Dessutom tog en en längre utflykt bort till den stora Basilikan Mariatrost här i Graz. Väldigt vacker!

Veckans godaste: Var nog brunchen vi åt på söndagen. Croissant med ägg och bacon och blåbärspannkakor + juice och kaffe. Så himla gott med mat efter en utekväll på lördagen. Och sedan var det väldigt gott att bara få äta på restaurang och ta en öl till maten med Erik varje dag. Inte behöva tänka på att laga något hemma. Skönt!

Veckans bild: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar