Arkiv

Sök

tisdag 23 april 2019

Känslan just nu...

Att vakna ensam efter 11 dagars konstant sällskap är så märkligt. Det känns konstigt att alla åkte hem, men här är jag. Kvar. Vanligtvis när jag är utomlands med min familj eller med Erik så är vi ju det tillsammans, och åker hem tillsammans. Men nu var de bara och hälsade på, det fanns ett slut och nu har det redan gått två dagar sedan vi sa hejdå. 

Under de 8 veckor jag var här innan Erik kom har jag liksom vant mig vid att bo ensam, att ha telefonkontakt och att längta till de dagarna de kommer hit. Nu ska jag vips vänja mig igen. Jag fick liksom ny hemlängtan nu. Känslan av att jag också vill åka hem och njuta av svensk vår och försommar, men nej jag ska vara här helt själv och gå i skolan i flera veckor till. 

Mitt logiska jag påminner mig om att jag ska åka hem till Algots student om bara 5,5 veckor. Att tiden går fort och att det är härligt att njuta av vår och sommar även här. Att jag inte är helt ensam, utan har ett helt gäng med vänner att umgås med. Men i magen finns ändå en märklig känsla. Ett skav som säger att nu får det väl ändå vara nog, jag vill sova tillsammans med min pojkvän varje natt, inte sova själv i flera veckor till. 

Jaja, det här lägger sig ju det också. Jag ville bara skriva av mig lite. Det var så otroligt mysigt att ha besök och jag saknar min familj och Erik helt enkelt. 11 dagar av konstant sällskap och sedan helt plötsligt själv, det är klart att det känns. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar