Arkiv

Sök

söndag 3 mars 2019

Vecka 9 - skidåkning, vinprovning och illamående

Veckans mående: Jag har mått relativt bra den här veckan faktiskt. Haft några långtråkiga dagar, men mest har jag hittat på roliga saker, gjort utflykter och sysselsatt mig. Just idag har jag dock mått förjävligt rent ut sagt, SÅ BAKIS.

Veckans tråkigaste: Ja, det blir definitivt den här bakissöndagen. Fyfan vad illa jag mår fortfarande, fast klockan snart är 19. Jag har inte lyckats äta något och bara legat i sängen hela dagen. En annan tråkig sak är att jag brände mig så mycket i ansiktet när vi var i Schladming i torsdags att det börjar flagna nu...

Veckans höjdpunkt: I tisdags när jag och tre andra tjejer gjorde en liten hike upp till en slottsruin och tog en öl på den lilla restaurangen. Det var varmt i solen och vi hade det så himla bra!

Veckans utflykter: I torsdags var jag som sagt i Schladming och åkte skidor tillsammans med två finska tjejer. Väldigt kul resa och vi hade strålande sol hela dagen. Igår var jag med ett stort gäng i Maribor och gick runt i staden. På kvällen gick vi på vinprovning, vilket är anledningen till mitt mående idag. Väldigt trevlig resa det också!

Veckans godaste: Ironiskt nog så var det i onsdags när jag gjorde en kopp kaffe och åt några kanelgifflar som jag köpt på IKEA och det kändes precis som en vanlig, klassisk svensk fika.

Ser fram emot nästa vecka: Med start imorgon drar skolan igång och det är dags att hitta lite vardagsrutiner. Det ser jag faktiskt fram emot!

Veckans bild:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar