Arkiv

Sök

söndag 31 mars 2019

Vecka 13 - Aperol Spritz, skola och somrig helg

Veckans mående: Början på den här veckan var nästan lite tråkig. Jag har haft skola nästan varje dag, det har varit blåsigt, grått och ganska kallt. Men nu i helgen har det vänt, jag har gjort mysiga saker, haft helt fantastiskt väder och umgåtts med mina kompisar. Så egentligen har det varit en helt okej mix faktiskt, men skönt att det slutade med det roliga - annars hade nog den här listan blivit lite negativ, hehe.

Veckans höjdpunkt: Igår när jag mötte upp mitt lilla gäng på kvällen och gjorde en barrunda. Och helgens väder - herregud! 20 grader och sol, ljumna vindar, det börjar till och med bli ljumna kvällar. Och alla träd och buskar börjar blomma. I love it!

Veckans utflykt: Jag har inte gjort någon utflykt den här veckan.. Bara varit i Graz och testat nya restauranger, barer och caféer. Promenerat runt och utforskat nya gator. Väldigt mysigt det med!

Veckans jobbigaste: Att jag hade skola igår - 4 timmar på en lördag med start 08:30. Inte jättekul vill jag lova. Har skola nästa lördag också, men efter det är den kursen nästan slut, så det får liksom vara värt det.

Veckans mysigaste: Var kanske i torsdags när jag mötte upp Victoria från USA och Carolyn från Skottland och vi satte oss på en uteservering med infravärme och drack en drink. Alla var ganska trötta innan, men efter en massa skratt och trevligt umgänge gick vi därifrån och mådde bättre!

Veckans godaste: Jag har ätit och druckit mycket gott den här veckan. Kyckling med kokosris med min mentor Zsófi och finska Iida i tisdags, alla aperol spritz jag har druckit, framförallt den jag tog till lunchen igår då jag satt i solen och åt en varm macka för att fira att lördagslektionen var slut. Brownieglassen jag åt idag var också en riktig hit. Mmmmm.

Vad jag ser fram emot nästa vecka: Jag ska hänga mycket med mina kompisar nästa vecka. Det ser jag fram emot! På tisdag ska vi testa en bra restaurang, på onsdag ska vi på charity pub, på fredag ska vi ska ses och ta en drink. Kul! Plus att det bara är 1,5 vecka kvar tills Erik kommer hit!!! LÄNGTAR!

♥︎

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar