Arkiv

Sök

måndag 25 mars 2019

Vecka 12 - Vardag, Svt play och Salzburg

Veckans mående: Det här var första veckan när jag faktiskt kände mig riktigt hemma i Graz. Jag vaknade inte varje morgon och funderade på vart jag var och vad jag egentligen gör här, utan veckan gick i stilla mak (eller jättesnabbt egentligen) och jag levde mitt lilla vardagsliv här precis som om jag vore hemma. Under veckan hade jag lektioner varje dag och på kvällarna träffade jag kompisar, drack någon öl eller bara låg hemma och tittade på serier.

Veckans höjdpunkt: Haha, en liten höjdpunkt i min vardag var i fredags när jag insåg att jag kunde titta på svtplay om jag bara använde mobildata och inte wifi (man kan egentligen inte titta utomlands på vissa program) och så kunde jag ha fredagsmys och titta på Bäst i test och äta tacos! Bästa kvällen!

Veckans utflykt: I helgen var jag i Salzburg med mitt lilla gäng. Det var väldigt mysigt! Vi åkte buss dit och hem och spenderade en natt där. På dagarna promenerade vi runt i den 20-gradiga solen och njöt av vårkänslor, goda drinkar, glass och fina utsikter. Väldigt trevlig stad och resa!

Veckans jobbigaste: När vi kom in i vårt delade rum på hostellet vi bodde på och insåg att det låg en tjej och snarkade riktigt högt. Hon snarkade konstant i 7 timmar.... vi höll på att skratta ihjäl oss först och sen var vi riktigt deppiga när vi knappt fick någon sömn. Men väldigt rolig händelse såhär i efterhand...

Veckans mysigaste: När jag och Erik ringde varandra på facetime i fredags eftermiddag och tittade på det På Spåret-finalen tillsammans. Några veckor senare, men innan det hann försvinna från svtplay. Väldigt mysigt att göra det tillsammans fast vi är så långt ifrån varandra + att vi kom tvåa i tävlingen med våra poäng!!!

Veckans godaste: Pizzan vi åt till middag i Salzburg i lördags. Herregud! Det var ett litet hak som hette Organic pizza och jag åt en enkel variant med skinka, parmesan, soltorkad tomat och basilika. Det var SÅ GOTT! Perfekta smaker, mmm!

Vad jag ser fram emot nästa vecka: Under vecka 13 har jag mina två första prov i skolan och dessutom lektioner hela veckan + lördag. Men på fredag ska vi förmodligen åka på en liten shoppingtur och i helgen ska det bli fint väder igen (regnar nu) så det ser jag fram emot!

Veckans bilder: Från helgen i Salzburg!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar