Arkiv

Sök

onsdag 20 mars 2019

Onsdag den tjugonde mars

Hej onsdag!

Här har vi haft kallt och regnigt i ett par dagar nu. Erik sa att det var rätt åt oss, haha. Antar att man blir lite trött på att ha en flickvän som ringer hem och berättar om sina 15-20 grader och sol varenda dag, så när väl kylan kommer blir man lite skadeglad.

Idag har jag haft en lugn förmiddag hemma, skrivit en liten inlämningsuppgift och läst en artikel. Nu ska jag strax iväg och registrera mig som EU-medlem i Österrike, haha. Det är en jäkla massa registreringar som ska göras när man är på utbyte, och en massa olika avgifter som ska betalas. Men nu är det nog sista grejen tror jag. Får inte glömma att avregistrera mig från allt när jag åker hem bara, vill ju gärna stå registrerad som svensk EU-medlem i framtiden...

I eftermiddag har jag en föreläsning i skolan och ikväll ska jag förmodligen träffa mina kompisar och dricka öl någonstans. Bra onsdag ändå! Imorgon ska jag börja fundera på vad jag ska packa med mig till Salzburg och på fredag har jag heldag i skolan och sedan ska jag på filmkväll hos en kompis. På lördag bär det av till på vår lilla trip - så pepp!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar