Arkiv

Sök

måndag 4 mars 2019

Måndag!

Hej måndag och ny vecka!

Nu är det slut på min evighetslånga ledighet för skolan startar den här veckan. Idag har jag varit på uppstart av en kurs som jag trodde skulle ta 2 timmar, men som bara tog 30 minuter. Antar att det kommer vara så i de flesta kurserna den här veckan, de börjar med en mjukstart liksom. Men jag känner mig redo! Det var dessutom SÅ. HIMLA. SKÖNT. att vakna imorse och inte må illa längre. Få tillbaka lite matlust, känna sig som en människa igen.

Jag har aldrig varit på vinprovning förut men jag har fått lära mig att på de flesta ställena (i Sverige iaf) så smakar man på vinet, spottar ut och testar tillsammans med olika typer av snacks eller frukt t.ex. På vinprovningen vi gjorde i Maribor så fick ett glas som fylldes med mycket vin och sen fick vi dricka upp det * 3 olika viner. Och vi fick inget att äta till och hade inte ätit någon middag innan... Inte undra på att vi blev kanonfulla!

Well, nu är jag back on track igen iallafall. Det känns väldigt skönt! Idag ska jag laga korv stroganoff till lunch och gå och handla. Kanske gå en promenad, vi har 17 grader här idag. Hoppas ni har en fin måndag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar