Arkiv

Sök

fredag 8 mars 2019

Internationella kvinnodagen

8 mars! Internationella kvinnodagen! Fredag!

Jag har varit här i 3 veckor nu. Det går långsamt och fort samtidigt, jag har ett extremt behov av att dokumentera mina dagar, skriva ner vad jag känner, ibland räknar jag ner tills Erik eller min familj kommer hit på besök. Men den här veckan har gått fort, troligtvis på grund av att skolan satt igång. Det passar mig verkligen bättre att faktiskt ha något att gå upp till och få lite rutiner i vardagen. Nu är jag dock ledig fredag-måndag då jag inte har några kurser dessa dagar.

Vi har haft väldigt fint väder här i veckan, men idag vaknade jag upp till en gråmulen dag. Ska nog ändå klä på mig och gå ut och gå en promenad nu. Sen ska jag handla lite gott till helgen och parkera mig framför någon bra serie tror jag. I helgen har jag inte så mycket planer än, bara en brunch på söndag.

Hoppas ni får en fin dag!

Kärlek och styrka till alla mina bästa kvinnor idag och varje dag! ♥︎


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar