Arkiv

Sök

tisdag 12 mars 2019

Glad dag!

Hej!

Idag är det tisdag och jag har haft första skoldagen för den här veckan. Två föreläsningar och så har jag lämnat in min första uppgift här, så nu är vi igång på riktigt. Jag ska alldeles strax gå och värma lite middag och ikväll ska jag gå på filmkväll som anordnas av ESN. Det ska bli mysigt!

Den här veckan väntar några fester och på söndag ska vi vandra upp på Schökl, ett berg i närheten av Graz. Nästa helg ska jag åka till Salzburg med mina kompisar! På fredag är det 4 veckor sedan jag kom hit, tiden rullar verkligen på fort. De första vacklande dagarna kändes det som att jag skulle vara här i en evighet och att det skulle gå såå långsamt, men nu gissar jag på att detta kommer gå hur fort som helst. Framförallt när våren och sommaren hänger i luften, det är en massa lov och lediga helger under vårterminen och jag får snart besök av både Erik och min familj.

Dessutom fick jag reda på idag att jag kan vara ledig första veckan i juni och åka hem till min lillebrors student. Det har varit en sån där grej som legat och gnagt inom mig ett tag, så nu känns det SÅ skönt!


Axels student för 2 år sedan, nu är det snart Algots tur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar