Arkiv

Sök

onsdag 20 februari 2019

REDO

Hej onsdag!

Nu har vi haft all introduktion i skolan och fått lära oss allt om hur vi registrerar oss för kurser, hittar på skolområdet och om aktiviteterna som ESN anordnar för oss utbytesstudenter. Jag har bestämt mig för att säga JA till alla roliga saker som dyker upp, vilket lett till att jag precis bokade bussbiljetter till Maribor på lördag för att åka skidor med ett härligt tjejgäng. Nästa vecka ska vi förmodligen åka till Schladming också. SÅ KUL!

Jag packade dock bara med mitt underställ och inga skidkläder, så jag måste shoppa innan lördag. Men det känns inte som någon större förlust... hehe. Ikväll ska jag möta min mentor och gå på pub och på fredag ska jag troligtvis gå på välkomstmiddag. Första dagarna har varit jobbiga och känts lite ensamma, men nu jäklar kör vi!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar