Arkiv

Sök

tisdag 26 februari 2019

Känslan just nu...

Jag har så mycket tid här, tid för mig själv. Även om jag träffar människor nästan varje dag så blir det många timmar att fördriva på egen hand. Jag hinner tänka så mycket, vilket i mitt fall inte alltid gör mig gott. Min hjärna jobbar ju på högvarv här, alla nya intryck, människor, nya gator att gå på och saker att göra.

En tanke och känsla som återkommer är hur konstigt det känns att inte Erik är här med mig. Varje gång jag ser ett par gå förbi eller sittandes på någon restaurang så känner jag i hela kroppen att detta borde vara något vi gör tillsammans. Även om jag njuter av att vara själv, lär känna massor av folk och inte hade velat göra hela Erasmusgrejen med honom, så borde hela flytta utomlands-grejen vara något vi gör tillsammans.

Så fort jag är med vänner och hittar på saker så njuter jag av att vara här. Det känns kul, spännande och jag ser fram emot alla resor vi ska göra, alla saker vi ska upptäcka. Men när jag sitter ensam i min säng känns det genast märkligt att vara här själv. Lite som ett steg baklänges. Även om det är väldigt utvecklande så känns det som att jag är lite för gammal, lite för långt gången i mina studier för att detta ska vara för mig. Men jag tror också att den känslan kommer försvinna när skolan drar igång. När jag faktiskt får lite mer rutiner i min vardag. Tills dess fyller jag ut tiden med utflykter och kompishäng.

Och jag njuter av att vara här och att få möta våren i Europa! Men jag längtar också lite till i april när Erik faktiskt kommer hit och hälsar på och jag kan få vara del av ett sånt där par som går genom stan eller dricker vin på en bar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar