Arkiv

Sök

måndag 25 februari 2019

11:43

Hej måndag! 

Vecka 9 är här: min andra vecka i Österrike och sista lediga veckan innan skolan startar. Jag måste erkänna en sak: jag är ganska trött på att vara ledig nu... 

Hittills det här året har jag haft SÅ mycket ledig tid. Eftersom jag och Amanda nästan var färdiga med uppsatsen redan innan jul så var vi lediga första veckan i januari och hade sen bara lite småfix med den efter nyår och sen hade vi examination den 17 januari och det var senaste gången jag var i skolan. Efter det hade jag 4 lediga veckor hemma i Sverige och nu har jag alltså 2 nästan helt lediga veckor i Graz. Det vill säga att av de 9 första veckorna 2019 kommer jag att ha varit helt ledig i 7...

Självklart kan det vara skönt att vara ledig och framförallt när man har roliga planer eller om man behöver mycket vila. Men det är ganska tråkigt när man är ledig och själv. Nu passar vi ju på att resa runt och att upptäcka Graz under dessa första veckor, men överlag är min känsla att skolan gärna får sätta igång nu. Jag behöver lite rutiner. 

Tills nästa vecka får jag dock skapa rutinerna själv, så nu ska jag klä på mig träningskläder och gå ut och gå en långpromenad. Solen är påväg fram genom molnen och jag tror att det är lite varmare ute idag, håller tummarna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar