Arkiv

Sök

måndag 14 januari 2019

vecka 3

Måndag!

Jag har precis sågat isär vår julgran som ska slängas ikväll och nu tänkte jag gå ut och gå en promenad i solen. Känner mig så klyschig, men här sitter jag i träningskläder eftersom det är måndag och januari = typ alla sorters nystarter som finns = dags att röra på sig och bli stark, haha.

Resten av dagen ska gå till att förbereda inför examinationen på torsdag och så ska alla julsaker plockas ned tänkte jag. Funderar på om adventsljusstakarna ska få vara kvar... men kan bli så att jag byter ut även dem mot andra lampor i fönstren. Det har varit så skönt att behålla julen ända tills nu, jag ska definitivt påminna mig om det även nästa år - att myset behövs ett bra tag in i det nya året. Så trots att julgrejerna försvinner idag, ska glöggen drickas och de gamla lussebullarna i frysen fikas upp. Ljusen ska tändas i flera veckor till och mysbelysning och fina blommor ska få ta plats, även om de inte längre är röda eller i form av stjärnor.

Well, dags att ta tag i den här klyschiga måndagen! Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar