Arkiv

Sök

onsdag 2 januari 2019

Mål för 2019

Nu smattrar jag på med mina sammanfattningar och nyårsmål för 2019. Lika bra att få det nedskrivet såhär alldeles i starten på året.

2019 har jag tänkt ska gå i två ledord: MOD och STYRKA

Mod då jag vill fortsätta utmana mig själva att testa nya smaker och saker, utveckla mina intressen, testa mina vingar och inte minst för att jag ska bo utomlands under våren utan Erik, känner mig modig redan nu. Men jag vill helt enkelt att 2019 ska kantas av mod.

Styrkan handlar om fysisk styrka, men även psykisk. Jag behöver stärka upp min kropp, men jag vill inte köpa något dötrist gymkort, utan hålla mig aktiv hela året. Testa klättring, spela tennis, vandra, åka skidor, yoga, gå långa promenader. Men även faktiskt jobba för starkare muskler, bättre hållning (har det som mål varje år, haha) och mer ork. Fysisk styrka leder till mental hälsa tänker jag.

Några mer konkreta mål jag har:
• Gå upp med kandidatuppsatsen och få den godkänd.
• Resa till Graz för min utbytestermin - ha kul där! 
• Spara tillräckligt med pengar för att kunna vara ledig i sommar om jag vill.
• Skriva mer - vad spelar mindre roll, vill bara skriva för att det är roligt.
• Sluta slöscrolla!!!
• Köpa en varmluftsborste och lära mig göra mig fin i håret.
• Njuta av att jag fortfarande är student med långt "sommarlov" och relativ frihet i min tid. Ta vara på det - för nästa år tar jag förhoppningsvis examen och skaffar mig ett jobb......

Tittar ut över det nya året...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar