Arkiv

Sök

söndag 20 januari 2019

Julklappar och födelsedagspresenter

Hej! Det är söndag och jag ska jobba en sväng. Erik åkte till Åre igår kväll och jag blev helt färdig med uppsatsen i fredags, så i veckan som kommer ska jag bara vara ledig och pyssla hemma, vara ute mycket och mysa.

Men nu tänkte jag berätta vad jag fick i julklapp i julas och i födelsedagspresent förra veckan. Jag fick så fina saker nämligen!

Julklappar

Av mina föräldrar fick jag en supermysig morgonrock. Jag använder den varje dag, det finns typ inget bättre än att mysa upp sig i soffan invirad i den här både morgon och kväll. 


Dessutom fick jag den här boken som jag önskat mig. Jag läser den långsamt för att den inte ska ta slut, hehe. Sedan fick jag en klädnoppare (som jag inte visste att jag önskat mig men blev SÅ glad för) och bidrag till min utbytestermin. 

Mina småbröder träffade mitt i prick. Jag hade skrivit en liten önskelista som jag trodde skulle passa dem, men de hade kikat på den listan jag skickat till mamma och pappa och köpt dessa fina ljushållare från Skultuna. Blev så glad! 
Jag och Erik köpte en säng till varandra i mitten på december, så vi bytte inga klappar under julen. Däremot hade vi julklappsbyte med Eriks familj och då fick jag den här fina krukan från DBKD av Eriks bror. Nu står vår monstera i den och trivs!

Födelsedagspresenter


När jag fyllde år blev jag väckt av Erik med sång och paket. I ett låg dessa magiska klackar från Mango. Älskar! En vinkaraff fick jag också. Så fint att duka fram vinet i en sådan här istället för att ställa fram flaskan eller dunken! 


Och så fick jag The scent for her av Hugo Boss som jag önskat mig. Lite kul att jag skrev upp denna som förslag på parfym utan att ha doftat på den. Så Erik fick gå och testa och se om han tyckte den passade mig och sen doftade jag på den i efterhand när jag redan fått den. Men det var lyckat, den doftar så gott!
Av min familj fick jag ytterligare lite bidrag till Graz, det var det jag önskade mig allra mest. Men jag fick också dessa Margaretheskålar i rostfritt. Så fina! Älskar att ha snygga kökssaker, det gör så stor skillnad när man ska laga mat eller baka. 


Det var ungefär det jag fick, förutom en kortlek och sånt som är bra att ha. Perfekta presenter om jag får säga det själv! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar