Arkiv

Sök

måndag 3 december 2018

v. 49

God förmiddag!

När jag vaknade imorse slog det mig att det faktiskt är december nu och hög tid att få upp julkänslan ordentligt. Hittills har jag inte känt så mycket, trots att jag fikar på lussebullar varje kväll och adventsljusstakarna är framplockade. Så jag satte igång lite lugn julmusik till frukosten och från och med nu tänker jag ta julmyset på största allvar. Det är dags nu! 

Jag bestämde även i helgen att min jul i år ska få gå i riktigt klassiskt tema med några få utvalda godissorter, mycket levande ljus, en gran med glitter, polkagrisar och röda kulor och paket inslagna med rött sammetsband.

Nåja, den här veckan är ganska oplanerad. Vi jobbar på med uppsatsen och kommer framåt sakta men säkert. I helgen kommer min familj hit och så ska vi åka till Karlstad på lördag och gå på Lars Vegas Trios julkonsert (BÄSTA julskivan!!!). På söndag är vi Örebro och då tänkte jag att vi ska gå på julmarknad och kanske baka lite pepparkakor eller åtminstone fika och äta god mat.

Det blir skönt med en vecka helt inriktad på mys!

Having a very Christmasy weekend with lots of cookies, decorating, gift shopping, and movie watching 🎄

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar