Arkiv

Sök

lördag 29 december 2018

Uppdatering

Hemma i Örebro igen efter en hel vecka hos mina föräldrar med allt vad julfirande, mellandagar och jullov heter. Jag har inte ens öppnat datorn sedan förra fredagen när jag satt på tåget mot Källby, så skönt att helt kunna koppla bort uppsatsen ända till mitten på nästa vecka!

Julen har varit underbar för mig. Jag har träffat efterlängtade kompisar på julfrukost, fika och glöggkväll. Firat julafton med familj och släkt, massor av god mat, fina klappar under granen och sällskapsspel. Pingisturnering, spabad, skridskor på juldagen, rödvin och slumra framför en film varje kväll. Erik på annandagen och åt kalkonmiddag med oss och sedan har vi ägnat dagarna åt soliga promenader på isen och mys.

Idag hann vi med en tennismatch och att hälsa på mormor och på eftermiddagen lånade vi med oss en bil och åkte norrut i dimman. Under kvällen har vi hunnit köpa både hummer och oxfilé till nyår och nu ligger vi här i soffan och myser framför en film. Jag planerar att hålla mig kvar i julmyset ett tag till, trots nytt år och allt vad det innebär med nystartskänslor och sånt. Är helt enkelt inte riktigt redo att lämna bubblan ännu.

Men imorn ska jag jobba en sväng, hälsa på i våra kompisars nya radhus och packa iordning inför nyårsfirandet som går av stapeln i Lindesberg. Det blir kul!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar