Arkiv

Sök

måndag 10 december 2018

Nobeldagen

Idag bjöd jag in mina fina vänner Stina och Amanda på glöggmys. Jag hade gjort saffranskladdkaka med hallon och grädde, bruschetta med tomatsalsa och guacamole, salami, godis, pepparkakor och clementiner. Och glögg såklart.

Så mysigt att äta goda grejer och prata bort ett par timmar med goda vänner. Vi hade så trevligt att vi missade att Nobelfesten startade, men när de gick hem satte jag på TV:n och hörde de sista talen. Mysigt med lite feststämning en måndag ändå!

Nu har jag alltså haft en helg fylld av julshow, god mat och mys + en måndag med glöggkväll så nu börjar julkänslan infinna sig ordentligt! Ska bara försöka skaffa mig en gran, måste leta reda på en i veckan - det sätter bästa stämningen tycker jag, en pyntad gran med mycket glitter, ljus och fina saker.

Jag har en liten lista i min Bullet Journal med små saker jag vill hinna göra innan jul - förberedelser och mys och sånt som bättrar på julkänslan - glöggmys med vänner stod på listan, och det kan jag varmt rekommendera till alla! Imorgon bakar jag nog pepparkakor.


O jul med dine glede !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar