Arkiv

Sök

söndag 2 december 2018

Första advent

Hej från en trött tjej!

Den här helgen har gått i hjälpens tecken. I fredags efter skolan packade jag en övernattningsväska och gick hem till Karolina vars kattunge var ensam hemma för att ge lille kissen Kira mat och gos en stund. Sedan gick jag vidare till Rebecca och Olov som var i flyttartagen och så hjälpte jag och Erik dem hela kvällen innan vi åkte tillbaka till katten och sov. På lördagen åt vi mysfrukost innan jag lämnade Erik och Kira hemma och åkte vidare mot flyttgänget igen. Sedan väntade en heldag med IKEA-besök och skruvande av möbler som slutade med att vi åt middag och skålade för Rebecca innan jag och Erik åkte hem till Kira igen.

Idag startade dagen med tomtegröt, nyhetsmorgon och gos med katten innan vi packade ihop oss och begav oss in mot stan. Sedan har jag jobbat ett par timmar och på eftermiddagen har vi fikat på saffransbullar. Nu ska jag gå ner med en tvätt och sen ska jag ta en glögg.

Btw, vi tog oss i kragen och googlade runt lite så nu har vi trots allt en ny säng påväg hem till oss! Yay!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar