Arkiv

Sök

måndag 12 november 2018

VECKA 46

Hej! Måndag igen och jag sitter och äter en sen frukost och förbereder mig inför dagen. Solen skiner idag, för första gången på över en vecka, så jag ser fram emot att ta en härlig promenad till skolan sen.

I helgen hann jag med en AW i fredags, några timmars jobb i lördags och 2-årskalas för Eriks brorson igår. Samt två sovmorgnar och en massa tid i soffan, det enda jag vill göra nu är att mysa hemma och dricka varm dryck.

Den här måndagen bjuder på smått och gott. Efter lunch ska vi ha uppstart med vår seminariegrupp för uppsatsen, därav den långsamma morgonen. Sedan har jag och Erik en tvättid ikväll (yay), jag funderar på att baka lussebullar (hann inte i helgen) och ett nytt avsnitt av Outlander kommer ut. Så det blir nog en fin måndag detta.

Resten av den här veckan kommer gå till att få en struktur på uppsatsskrivandet, börja formulera intervjufrågor och på söndag åker jag till Tallinn med mina klasskompisar. Blir nog mysigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar