Arkiv

Sök

fredag 26 oktober 2018

Sol, produktiv dag och ny drömlampa

Det är fredag, solen skiner och jag sitter och knappar för fullt på min inlämningsuppgift. Efter lunch ska jag på möte med vår handledare för uppsatsen och sedan ska jag strukturera upp tentaplugget inför statistiktentan. Ser framför mig hur jag ikväll kan ta ett glas vin med gott samvete efter en produktiv dag.

Men för att det ska gå i lås måste jag nog sluta googla på inredning och spara fina grejer på pinterest... Well, nu ska jag gå och fylla på kaffekoppen och kämpa på några timmar till. Heja heja!

Säg hej till min nya drömlampa förresten. Två sådana här önskar jag mig för att ha som sänglampor. Det är lampan Vienda från Herstal. Så himla himla fin!

Produktbild - Vienda, Bordslampa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar