Arkiv

Sök

onsdag 26 september 2018

Sista onsdagen i september

HEJ!

Det är onsdag vecka 39, nästa vecka är det oktober, jag har snart gjort första halvan av min statistikkurs och fyra veckor på min ledarskapskurs. Jag är mitt inne i inlämningsuppgifter, förberedelser, bokläsning, beräkningar, ansökningar inför min utbytestermin, osv osv osv. Min att göra-lista för de närmsta veckorna är typ 20 centimeter lång. Men jag kom fram till på min morgonpromenad att jag ändå ville ha allt nedskrivet, så jag inte missar något viktigt. Så nu är det bara att börja bocka av. Skönt!

Samtidigt som jag har en hel del att göra just nu, har jag även tankarna längre fram. Jag gör upp budgetar och sparmål inför nästa sommar, drömmen är att ha råd och möjlighet att göra en tågluff samt vara ledig hela sommaren nästa år. Det är klart att det är roligt att drömma och planera framåt, men i dagsläget känns det som att jag kanske får börja prioritera punkterna som händer snart först... hehe.. Och kanske drömma om Graz innan jag tänker på nästa resa........

Nåja, jag är sån. Många planer och drömmar på gång samtidigt, alltid mycket i huvudet. Och på ett sätt är det ju bra att ha framförhållning, nu har jag ju satt upp en dröm om nästa sommar och tågluff i Dreams, så nu är det bara att spara.

Nu ska jag fundera ut något att äta till middag! Ha det gott, hej!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar