Arkiv

Sök

fredag 28 september 2018

Fredag: dröm om skog och bubbel och nya skor

Godmorgon!

Fredag, klockan är 10 och jag har suttit och skrivit på min inlämningsuppgift en timme. Planen är att jag ska bli klar med en av tre delar idag, så det är väl bara att jobba på. Jag har varit så otroligt trött den här veckan, mörkret, regnet och den intensiva starten på terminen kom ikapp mig och jag har mest velat ligga nerbäddad och inte alls formulera texter om ledarskap och referera till vetenskapliga studier. Men idag skiner solen och jag har sovit så gott i natt, så det känns som att jag är en helt ny människa med nya formuleringar inom mig, haha!

Okej, här kommer den här helgens önskepunkter:
• Skriva klart del 1 av min text.
• Gå en långpromenad i solen
• Dricka ett glas bubbel på en uteservering, eller hemma på balkongen
• Fira fredag med god mat och en film
• Hälsa på svärmor i sommarhuset, gå i skogen, plocka svamp och kanske ta ett dopp i sjön om vädret tillåter
• Sova över och bli bortskämda med lagad frukost <3 nbsp="" p="">

Förresten: igår kväll klickade jag hem ett par nya skor. Har haft mina gamla sedan högstadiet, och det är faktiskt 8 år sedan....... Så det var dags. Visst är de fina?! Hoppas de passar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar