Arkiv

Sök

tisdag 17 juli 2018

17 juli

Sommaren rullar på, vi har nått mitten av juli och jag börjar få längt efter semester i mer än några dagar i rad. Jag har visserligen hunnit med både en weekend i Gdansk och en helg på Västkusten, men nu känns det som att jobbdagarna hopar sig resten av sommaren. Nåja, jag ska inte klaga. 15 augusti lyfter jag och Erik till Grekland en vecka och det ska bli helt fantastiskt. 

Till hösten har jag som mål att inte boka upp mig på för mycket grejer för långt i förväg. Den här sommaren har jag dels heltidsjobb och dessutom varje ledig dag bokad på minuten (nästan) för att få ut mesta möjliga av tiden. I den här värmen vill jag iofs inte ligga hemma i soffan heller, men det ska bli skönt på torsdag och fredag när jag är ledig utan speciellt mycket planer. Och till hösten ska jag träna ännu mer på det, att inte boka upp varenda helg redan i augusti, utan ta det lite mer som det kommer och känna efter när ledig oplanerad tid behövs. 

Nä, nu ska jag ta en lugn kväll i soffan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar