Arkiv

Sök

söndag 17 juni 2018

Uppdatering

Just nu går dagarna i ett, men samtidigt känns veckorna långa. För exakt en vecka sedan körde jag hem bilen till Källby och sov över för att åka tåg tillbaka till Örebro, men det känns som det var flera veckor sedan. På fredag är det midsommarafton men det känns som det är HUR lång tid som helst dit! Det blir väl så när man fyller sin tid med mycket saker, nu har jag exempelvis jobbat åtta till nio timmar varje dag 6 dagar i rad och imorgon kör jag sista jobbdagen innan Tyskland. Jag får påminna mig om att stanna upp emellanåt och bara njuta av att jag har så mycket roligt som väntar.

Nu ska jag ha helkväll med fotboll, öl och chips. Kan inte tänka mig något bättre! Helt sjukt att Tyskland precis förlorade mot Mexiko förresten...

Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar