Arkiv

Sök

lördag 9 juni 2018

NYTT HÅR


Det senaste har jag känt att mina toppar behövt en putsning och att mina blonda slingor fått lite av en gul ton. Då jag är en ganska impulsiv person vad gäller mitt hår så vaknade jag igår och insåg att jag ville rätta till detta NU. Som tur var fick jag en tid hos en jättegullig frisör redan samma dag.


Vi valde att klippa bort några centimeter och att lägga en kall toning. Jag ville inte slinga nu i början av sommaren, då blondering sliter så mycket och jag tänker att solen får göra sitt jobb först, så kan jag slinga till hösten om jag vill.

Resultatet blev såhär. Lite kortare, fräschare och en kallare nyans. Nu syns inte skillnaden från förebilden så mycket, men i solens strålar märks det väl att håret inte längre skiftar i gult.

Jag är nöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar