Arkiv

Sök

måndag 11 juni 2018

Första veckan i juni

Förra måndagen satte jag mig på tåget mot min hemby för retreat efter en långhelg fylld av fest. Solen sken och värmen var total, så jag startade direkt med att sola i trädgården och läsa bok. 


Efter några timmar blev det för varmt och jag var tvungen att bege mig ner mot sjön. På vägen hälsade jag på fåren!


Sedan möttes jag av det här. Klarblå himmel, tom brygga och sjön. Allt man kan behöva!


Jag solade och badade hela eftermiddagen.


På kvällen åt vi middag och sedan cyklade jag och mamma ner för ett kvällsdopp. Jag får verkligen inte nog av att bada, vill bara vara i vattnet jämt!Dagen därpå åkte jag till stan för att handla. Kom hem med årets första svenska jordgubbar.


Gick en långpromenad i skogen och plockade fläder. Det gäller att passa på nu, för snart har det blommat över. Ska göra saft i veckan tror jag.På tisdagseftermiddagen lockade jag håret och sedan cyklade vi genom halva Skaraborg för att fira studenten på olika håll. Blev alldeles nostalgisk av att se dem hoppa på flaken!


På onsdagen var det Nationaldag och vi firade med grillmiddag och jordgubbstårta som sig bör.


Sedan tippade vi resultat i Fotbolls-VM och på kvällen lånade jag en bil tillbaka till Örebro, för på torsdagen skulle jag jobba en kortis och sedan passade vi på att ta bilen till Solbo. Bilder från den soliga vistelsen kommer nästa gång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar