Arkiv

Sök

fredag 8 juni 2018

Åttonde juni

Det är den 8 juni och jag flagnar redan i ansiktet.

Jag har väldigt tunn hud där, så det brukar ske, men oftast inte förrän i slutet av sommaren eller om jag varit utomlands. Men detta fantastiska väder som varit och är har satt sina spår. Jag har nästan lite svårt att tro på att det ska fortsätta så här, varje morgon som jag drar upp gardinen och solen skiner blir jag lite överraskad. Trots att prognosen säger att även helgen ska bjuda på 28 grader och sol.

Tror ni man blir besviken sedan, om detta blir det sommarväder vi får i år? Om juli och augusti regnar bort, tror ni man kommer se tillbaka på sommaren 2018 och minnas detta ändå? Jag hoppas visserligen på att vädret håller i sig, men oavsett försöker jag dokumentera och påminna mig själv om dessa fina dagar. Det är trots allt en ynnest att vara brunbränd redan i början på juni. Att inte behöva ta med sig en tröja när man går ut på kvällarna och att mitt största problem är vad jag ska ha på mig när jag går till jobbet, eftersom jag helst inte vill ha på mig något alls.

I helgen är vi lediga och har vi bil, men har inte bestämt ännu vad vi ska göra. Men 28 grader och sol talar ju för en härlig semesterhelg i alla fall. Det kan bli sommarstugehäng, en trip hem till mina föräldrar (igen) eller en spontanresa till kusten. När Erik slutar jobbet får vi se vad vi är sugna på.

Nu ska jag gå ut på stan och se om någon frisörsalong har en drop in-tid. Jag behöver verkligen klippa topparna. Ha en fin dag, så hörs vi, puss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar