Arkiv

Sök

söndag 25 mars 2018

Weekend vibes

Den här veckan startade helgen redan i torsdags för mig. Jag och mina gamla psykologklasskompisar Rebecca och Gabriel drack öl på Timebeer på kåren och gjorde musikquiz. På fredagen var jag uppe tidigt, inte helt strategiskt. Men efter lite mat och en powernap var jag redo för vin med min nuvarande klasskompis Amanda.

Ett glas blev fler och plötsligt hade vi druckit tre stora glas var utan att ha ätit middag innan... Well, när jag kom hem vid 21 lagade jag mat och pga den tidiga hemgången mådde jag fint på lördagen. Jag och Erik åt frukost och sedan gjorde vi ett ordentligt storstäd. På kvällen var vi hembjudna till Rebecca och Olov på middag.

Hemma hos dem bjöds det på goda GT:s till fördrink och en härlig middag med vin och sällskapsspel. Idag, söndag, har vi njutit av vårt nystädade hem, gått en långpromenad i solen och hälsat på Eriks bror med familj. Underbart att kunna leka med hans brorson Ture 1år ute på altanen och inte frysa alls. Underbar helg!

Får nog ägna en del av påskveckan åt plugg efter detta nu dock, hehe. Hoppas ni haft en fin helg, puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar