Arkiv

Sök

måndag 19 februari 2018

Vecka 8


Herregud, tänk att det redan gått 7 veckor på 2018. Det är kanske lite tjatigt att prata om hur fort tiden går, men ändå... Nu är vi alltså inne i vecka 8 och här i Örebro vaknade vi till ett härligt snötäcke och snorhala vägar. Jag som hade tänkt promenera till skolan fick tänka om och ta bussen (som dessutom var försenad pga snön), men väl på skolan har vi arbetat på som aldrig förr och haft kul med min grupp. Vi läser en kurs i marknadsföring just nu där vi ska ta fram en påhittad produkt från idé till färdig affärsmodell. Väldigt kreativt och roligt!

I veckan tänkte jag försöka hinna med att boka tågbiljetter till Åre (vi åker i april), arbeta med grupparbetet varje dag, träna och i helgen jobbar jag en sväng och åker sedan hem till Källby för att gå på min fasters 60-årsfest. Så det är fullt ös! Tittade igenom min kalender förut och insåg att jag typ kan räkna mina lediga helger fram till maj på bara några få fingrar... Men det är mest roliga saker så det får väl gå!

Nu ska jag gå och se om färgen har torkat i min nyrenoverade garderob som Erik slitit med hela dagen. Hoppas! Vore så kul att få hänga in kläderna och se hur det blev. Sedan ska jag laga korv stroganoff till middag! Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar