Arkiv

Sök

lördag 13 januari 2018

LÄNGDKLÄDER - att köpa eller inte köpa?

HEJ!

Det är lördag och jag råkade ta en riktigt tonårig sovmorgon till 12:30. Inte helt meningen, men förmodligen välbehövligt! I veckan som gått har jag hunnit tentaplugga, fylla 23 år och fira det, träna, titta klart på Stranger Things säsong 2, skriva tenta, dricka vin och äta middag hos våra kära kompisar. Bra vecka!

Idag var planen från början att ha en härlig ensamdag, då Erik jobbar, och det har jag ju haft med, även om den började rätt sent... Jag åt iallafall en härlig frukost framför vinterstudion och sedan har jag plockat ordning lite här hemma och gått en runda på stan. Om en stund kommer min kompis Hannah hit på besök, mysigt!

Har förövrigt börjat titta på längdåkningskläder... Ska åka till Sälen i slutet av januari och åka längd för första gången, men frågan är hur värt det är att köpa ett nytt set enbart för det? Tänk om jag inte gillar att åka längd liksom, känns ju lite ovärt att ha köpt speciella kläder till det då. Iofs kan man ju använda dem även till annat så klart, men jag får nog suga på den karamellen en stund till.

Tänk vad snabb jag skulle vara i den här fina från Kari Traa?!

Eller kanske i detta set från Everest??

Bilder från stadiums hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar