Arkiv

Sök

onsdag 17 januari 2018

Effektiv person

Hej från en helt slut person!

Jag har verkligen dragit igång det här året med full fart. Aldrig har nystartskänslan varit så stark (OBS skoja bara, känner ju så varje höst och vår...) och jag bockar av saker på min att göra-lista i rasande fart. Dessutom satte terminens första kurs igång med full kraft i måndags, Finansiell planering med tillhörande Excelkurs. Kul, men åh vad sånt inte faller på plats enkelt i mitt huvud.

Snö har det ju kommit i mängder med, det har jag längtat efter. På lördag säger prognosen att det ska bli sol, så då tänker jag ta med mig Erik efter jobbet och grilla ute i naturreservatet. Det gäller att passa på! Nästa helg tar vi med oss mina föräldrar upp till Sälen för en mysig helg med skidåkning, god mat och säkert ett och annat glas vin... MYS!

Två saker slår mig alltid när jag är såhär effektiv och sköter mig med läggdags, uppgång osv. Det är dels hur skönt det är att få saker gjorda, att känna att man gjort ett gott dagsverke och lever i fas med andra människor. Och så är det hur SVÅRT det är att hinna med allt. Jag beundrar alla som har barn, pluggar och jobbar, hinner träna, lagar middagar, tvättar och dessutom håller hemmet städat.

Nu ska jag kolla på rapport och sen är det veckans höjdpunkt: Sveriges mästerkock! Jag har till och med köpt Wienerbröd åt oss så vi har nåt gott att äta medan de lagar mat.

Hejdå och ha en fortsatt bra vecka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar