Arkiv

Sök

söndag 3 december 2017

FÖRSTA ADVENT

Glad första advent! 

Visst är det fint att vi äntligen är inne i december nu?! Än så länge har jag sett alla avsnitt av julkalendern, men jag vet inte om jag gillar den än. Och så har jag hunnit med tomtegröt och skinkmacka till frukost hela helgen och mysiga stunder med tända ljus och massor av clementiner. Jag är alltså på god väg mot den perfekta julstämningen. I skrivande stund sitter jag i soffan med första ljuset tänt, en brasa på netflix (haha) och julmusik i bakgrunden. Kan det bli bättre?

Nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska köpa i julklapp till mina nära och kära. Jag har en lista i telefonen med olika förslag, som jag fyllt på sedan sommaren ungefär. Men ändå tycker jag att det är ganska svårt att bestämma sig och sätta igång. Förhoppningsvis ska jag och Erik åka till Stockholm över dagen på tisdag och få lite inspiration och andra butiker att gå i. Det vore så mysigt om det blir av! 

Nåja, nu ska jag fylla på glöggmuggen och skala en clementin. Ha det gott i adventsmyset! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar