Arkiv

Sök

tisdag 12 december 2017

Ett skepp kommer lastat med julmys

Hallå! 

Sedan sist har jag hunnit med att koka ännu en omgång knäck, fira årets första julfirande, köpa alla julklappar, yoga varje kväll och gå till tandläkaren. Inte illa! 

Nyss var Eriks kompis Kalle här på en förmiddagsfika och nu har jag precis dubbelkollat alla biljetter inför torsdagens Tysklandsresa. Allt ser bra ut, så nu är det bara packningen som återstår. Men först ska jag läsa några kapitel och gå igenom några föreläsningar. Det är exakt en månad kvar till min tenta och inga fler schemalagda lektioner, så nu kan jag verkligen lägga upp plugget precis som jag vill. Men jag vill ju gärna kunna ta ledigt så gott det går över jul och nyår, så jag ska försöka göra en bra planering. 

Julklapparna är jag som sagt var klar med, några väntas komma med posten här i dagarna, men annars är det klart och betalt. Skönt! Årets inslagning går i silver och grönt har jag bestämt, ska visa er när jag slagit in några. Snön yr utanför fönstret, så jag tror det får bli en uppfriskande promenad efter lunch. 

Hoppas ni har det fint, nu är vi halvvägs till julafton!! 

 Förra veckans julkortsskrivande med obligatorisk glögg.

 En kväll då jag gick och mötte Erik på väg hem från jobbet i snöstorm.

 En julig ljusshow på slottets fasad.

 Från "lilla julafton" i lördags.

Igår bakade och dekorerade vi pepparkakor. Mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar