Arkiv

Sök

söndag 24 december 2017

Dan före dopparedan

Nu är klockan visserligen 11 minuter över midnatt, vilket innebär att det redan nu är.... JULAFTON!

Så himla härligt, jag är verkligen peppad. Jag har byggt upp min julkänsla sedan mitten av november och i år har jag faktiskt lyckats behålla den ända in i kaklet. Tror att Tysklandsvistelsen hade en hel del med det att göra.

Dan före dan har vi spenderat med att baka, laga mat, hälsa på morfar, pyntat och klätt granen och haft uppesittarkväll i spabadet. Sedan tog jag ett glas vin och målade naglarna medan jag tittade på julgranen som glittrade och bara tog in känslan av mys. Jag brukar ha lätt att bygga upp för höga förväntningar inför högtider och sedan bli besviken när folk i min närhet inte lever upp till det, men i år har jag bestämt att jag får mysa och fixa precis hur mycket jag vill, och så behöver jag inte bry mig om de andra. Så i fredags bakade jag 7 sorters julgodis och idag har jag byggt upp ett ordentligt godisbord som skulle göra Ernst stolt. Längtar lite tills jag har egna barn att göra allt det mysiga med på mitt sätt.

Nåväl, när jag vaknar är det julafton och jag känner mig ungefär lika pirrig som när jag var 7 år. Det är ett gott tecken! Nu ska jag sova, hoppas ni får världens bästa dag imorgon! GOD JUL!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar