Arkiv

Sök

onsdag 27 december 2017

Annandag jul

God kväll!

Jag har haft ett par riktigt mysiga juldagar med familj och vänner. Redan i fredags började det med glöggkväll tillsammans med mina gamla tjejkompisar, sedan fortsatte det med besök hos morfar och träffa min moster. Min bästa stund dan före dan var när jag och pappa stod och rullade köttbullar och sjöng med till Lars Vegas Trios julskiva. Då var julen igång!På julafton åt vi långfrukost med risgrynsgröt, skinkmackor och massor av kaffe. Sedan tog vi en glögg hemma innan vi åkte till farfar för jullunch. Där blev det även godis, Irish coffee och Kalle Anka innan vi åkte vidare till min morbror och mina kusiner. Där åt vi ännu lite mer, fick varsitt glas vin och spelade sällskapsspel. Vid 20:30 åkte vi hem till oss igen och hade julklappsutdelning med familjen. Sedan avslutade vi kvällen med Svensson Svensson och en julfilm. Vanligtvis brukar vi åka till kyrkan på natten, men alla var så trötta i år att vi stannade i soffan istället.

Igår på juldagen åkte vi traditionsenligt skridskor i arenan med julmusik och mysbelysning. Sedan grillade vi hamburgare till lunch innan vi tog eftermiddagsvilan framför Polarexpressen. På kvällen kom Lovisa, Christoffer och Hannah till mig för lite vin och snacks. Väldigt kul att ses!Idag var det dags för årets kalkonmiddag så vi satte igång med förberedelser redan på förmiddagen. I år var det bara familjen, men jag vek servetter och dukade med finporslinet ändå, det är ju bara en gång om året. Maten var såå god och jag har haft matkoma ända tills nu. Resten av dagen har vi tittat på film, gått en promenad och bara tagit det lugnt.
Imorgon ska jag ta en svängom med mitt tentaplugg, bada en stund i spabadet och titta på Love Actually som jag lyckats missa hela tiden innan i år. Nåja, det var årets långa utläggning om julhelgen. Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar