Arkiv

Sök

torsdag 28 december 2017

28/12-17

God förmiddag!

Jag sitter och pysslar med lite saker inför det nya året. Skriver in saker i kalendern, gör en budget, klurar på vilka mål jag ska ha osv. Vi har ju pratat om det förut, om den härliga nystartskänslan som infinner sig när en ny termin startar eller när ett år övergår i nästa. Inte för att jag kommer bli en helt ny person bara för att det blir 2018, men det känns ändå lättare att sätta igång med vissa saker när man har ett blankt papper framför sig.

Nyårsafton ska jag fira tillsammans med ett gäng vänner i Lindesberg. Det blir bad och bastu på Solbo på eftermiddagen och sedan härlig 3-rätters inne i stan med bubbel och vin. Förhoppningsvis blir det även raketer och dans. Jag är så himla peppad!

Nu ska jag fortsätta pyssla en liten stund till, sedan ska jag läsa några kapitel i min bok. I eftermiddag ska jag åka in till stan och träffa kompisar och ta en fika. De här mellandagarna har verkligen inneburit en perfekt blandning av återhämtning, familjemys och kompishäng för min del. Imorgon åker jag tillbaka till Örebro för att hinna hänga lite med Erik och så ska vi ha staycation på Grand Hotel natten till nyårsafton. Hotellsäng! Gym och spabad! Hotellfrukost! Livet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar