Arkiv

Sök

söndag 26 november 2017

Söndagslugnet

Halloj!

Lovisa har varit här sedan i torsdags kväll. Vi har tillsammans med Karolina tjuvstartat julen, bakat och myst, gått på stan och varit ute och dansat. Så mysigt! Och väldigt kul att dricka vin och gå ut på kåren tillsammans, var väääldigt länge sedan jag gjorde det sist...

Efter julfrukost och julmarknad i förmiddags åkte hon dock hemåt igen. Efter att ha vinkat av henne gick jag och Karolina på stan en stund och hittade varsin ny vinterjacka på rea. På eftermiddagen kom Eriks kompis Kalle hit på kaffe och lussebulle.

Och nu njuter vi av lugnet, haha. Det är helt underbart att ha kompisar hemma, älskar det! Längtar tills vi har vårt framtida hus med gästrum och lite mer plats bara, det blir lätt rätt stökigt när man ska tränga ihop sig i en liten tvåa tillsammans... Men mysigt. Nästa gång vi hänger så här intensivt med vänner i flera dagar blir i mitten på december då vi åker till Hildesheim i Tyskland och hälsar på Maja, Jacob och barnen - längtar!

Nu pysslar jag med typiska söndagssysslor, laddar över bilder från mobilen till datorn, tittar på Erik som spelar FIFA, tänkte koka lite ägg till kvällsmat och sedan lägga en ansiktsmask. Gokväll på er!Från när vi var på Bråvalla tillsammans med Saga 2015. Så glada!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar