Arkiv

Sök

onsdag 8 november 2017

Novembersol

Hej bloggen!

Det var längesen! Ska jag vara helt ärlig har jag nästan glömt bort den här platsen den senaste veckan, jag har överhuvudtaget inte tänkt på att gå in här och skriva. Men nu är jag här och ni ska få en uppdatering.

I torsdags skrev jag tenta i global marknadsföring på morgonen och sedan kom min mamma och mina bröder till Örebro. Min ena lillebror hade fått i födelsedagspresent av mig och Erik att åka till Yoump och hoppa trampolin, så det gjorde vi allihop. Så kul! Sedan fikade vi innan de åkte hem. I fredags jobbade jag och sedan hade jag och Erik myskväll och delade på en flaska vin. I lördags gick vi på stan, hälsade på Eriks brorson Ture och tittade på fotboll. I söndags jobbade jag ett par timmar och sedan ägnade jag eftermiddagen åt att äta godis och titta på serier. I måndags hade jag en ledig dag innan min nya kurs, så jag och Erik hade en mysdag tillsammans. Vi gick och fikade, köpte en födelsedagspresent till Tures ettårsdag och tittade på Grey's Anatomy till klockan 02:30. Igår startade min juridiska introduktionskurs som jag ska läsa fram till jul och jag fyllde väskan med massor av tunga böcker. Lagboken är ju inte nådig.

Dessutom fyllde Ture 1 år igår, så efter mina föreläsningar cyklade jag dit för tårta och lek, så mysigt! Idag har jag förberett inför lagboksövningar som vi ska göra i eftermiddag och nu ska jag läsa ett kapitel i min bok innan det är dags för lunch.

I eftermiddag tänkte jag gå en promenad och köra ett styrkepass. Nu ligger vi i fas igen, ni vet vart ni har mig och jag kan återgå till skolarbetet. Vilken himla tur! Hoppas ni har en fin dag!

Njuter av novembersolen vid köksbordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar