Arkiv

Sök

söndag 12 november 2017

Grattis pappa på fars dag!


Novembermörkret tar bort min lust att fotografera, så ni får nöja er med en dålig webcam-bild upplyst av datorns sken. Idag är det fars dag! Jag vaknade i morse med sjuk smärta i bröstet, men jag ignorerade den och åt frukost istället. Googlade och kom fram till att det måste vara träningsvärk eller möjligtvis en inflammation. Kanske världens minst hypokondriska människa här ja! Tog en ipren och gick till slottet för ett jobbpass. Vid 15 räknade vi kassan och stängde butiken, sedan gick jag hem och slog in paket och bytte om.

Sedan kom min familj hit till Örebro, pappa fick paket (en kaffeadventskalender) och vid 16 gick vi till en italiensk restaurang och åt middag. Efter maten gick vi hem till mig igen och drack kaffe innan de åkte hem. Jag har precis tagit en dusch och lyssnat på en pod, nu tänkte jag sjunka ner ordentligt i soffan och titta på Gilmore Girls tills Erik kommer hem från jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar