Arkiv

Sök

onsdag 15 november 2017

Energilös

Hej hörrni!

Det är mitten av november och snart kan man starta julen med gott samvete. Jag har bestämt att startskottet går nästa helg, då är det exakt en månad kvar till julafton och dessutom kommer Lovisa till Örebro för en myshelg. Vi ska laga goda middagar, dricka vin, baka julgodis, gå på julmarknad och bara passa på att umgås. Längtar så mycket!

Den här veckan känner jag mig tom på energi. Jag tror att det främst har att göra med den där smärtan i bröstet jag berättade om. Den dök upp i söndags morse och igår hade jag fortfarande lite ont. Idag känner jag inte av den vilket är skönt, men istället känner jag mig helt slut. Jag sover bra, dricker D-vitamin varje morgon och går ut i solen så fort jag kan. Jag tror att jag skulle må bra av lite träning, men det har jag inte kunnat göra när jag haft ont.

Nåja, igår kom första snön och jag köpte hem lussebullar och glögg som vi fikade på med tända ljus, idag ska jag till skolan en sväng och sedan träffa kompisar. Jag förlitar mig mig helt på att energin kommer tillbaka, i helgen ska vi ta det riktigt lugnt, bara vara hemma och mysa. Det blir bra!

Hoppas ni mår bra, snaaaart är det juletider!

PS. Vem tror ni har fyndat en sååå fin adventsljusstake i mässing på tradera??? Lagom tills den kommer hem till mig är det ju typ dags att sätta upp den! Wiiie! Ds.

1 kommentar:

  1. Lovisamasteroftheworldjohansson15 november 2017 20:39

    Har börjat käka d-vitamin, rosenrot, järntabletter och blutsaft och mår mycket bättre. Det kan vara placebo men testa!

    SvaraRadera