Arkiv

Sök

tisdag 10 oktober 2017

ÖNSKELISTA

Idag är det den 10 oktober och exakt 3 månader kvar tills jag fyller 23 och snart är det jul. Vad passar då bättre än en lista med fina saker som jag önskar mig?! Just det. Vi kör!▲ Lite svårt att se kanske, men det är iallafall en superfin kaffekopp med fat från Lagerhaus. Jag älskar formen, designen och allt annat med dessa.


▲ Kan ni förstå att det är snart 4,5 år sedan jag tog studenten? Och ändå bor min dator i ett gammalt fodral som det står De la Gardiegymnasiet på... Inte helt okej.. Jag önskar mig ett nytt! Detta ovan från Day et Mikkelsen är fint. 


 ▲ En Boston o-neck i grå Kashmir from Samsoe Samsoe vore ju drömmen.
 ▲ Nagellack från H&M. Pga har fortfarande inte testat dem och har hört att de sitter jättebra. Plus att jag behöver en uppdatering på nagellacksfronten.

▲ Behöver verkligen ett pannband i Kashmir från Soft Goat. Alltså, behöver mer kashmir i min garderob överlag.

▲ En prenumeration på Novellix.


▲ En ny plånbok. Min gamla har gått sönder.▲ En mjuk och go och väldoftande handkräm i fin tub. Försöker sluta riva på mina fingrar genom att hålla nagelbanden mjuka hela tiden, så jag förbrukar en del handkräm.

▲ Bidrag till en ny telefon. Har haft min nuvarande i tre och ett halvt år nu. Imponerande ändå. Men kanske dags för en uppdatering.


▲ Sådärja. Nu vet tomten vad jag önskar mig. Men av Erik får jag inget i julklapp i år för vi gav nämligen varandra en grej idag istället - flygbiljetter till våra kompisar i Hildesheim! Vi åker torsdagen den 14 december. Wihoo!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar