Arkiv

Sök

torsdag 12 oktober 2017

OCTOBER RAIN

Godmorgon torsdag!

Det känns som att den här veckan flyger fram, snart är det helg igen. Jag har precis satt mig tillrätta för att påbörja skoldagen och dagens plan är att skriva klart min hemtenta. Den ska egentligen in senast imorgon kl.09, men då tänkte jag sova istället, så jag har bestämt mig för att vara klar idag. I helgen ska jag nämligen jobba både lördag och söndag, så jag tycker jag är värd en helt ledig fredag - då ska jag bara mysa med Erik, äta något gott och så ser det ut som att det ska bli sol enligt prognosen.

Idag ösregnar det utanför mitt fönster. Men jag har tänt ljus och klätt på mig varma myskläder, så mig går det ingen nöd på. Jag ska koka en kopp te och se till att sätta igång. Vi hörs!


Passade på att måla naglarna igår förresten, klassiska röda. Känner mig alltid så fräsch när jag har nyfixade naglar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar