Arkiv

Sök

måndag 23 oktober 2017

Min vecka

God förmiddag! Det är måndag och jag har startat skoldagen med att skriva första delen av två inför ett artikelseminarium jag har på onsdag. Planen är att lämna in texten runt lunch, så jag ska skriva klart del två alldeles strax. Så skönt att pricka av uppgifter på agendan.Min plan för vecka 43:

Måndag: Skriva klart och lämna in texten samt sammanfatta ett kapital ur min bok. Efter skoldagens slut vill jag gå en promenad och träna.

Tisdag: Föreläsning i skolan på förmiddagen. Sedan ska jag sammanfatta två kapitel till ur boken. På eftermiddagen vore det mysigt att gå och hälsa på Ture. Yoga med Erik på kvällen.

Onsdag: Min morfar fyller 85 år, så jag ska ringa och gratta honom! Sedan ska jag sammanfatta två kapitel till och gå på seminarium på eftermiddagen. På kvällen har vi tvättid och så kommer lönen också, så kanske kan vi lyxa till det med hämtmat.

Torsdag: Starta och strukturera upp mitt plugg inför nästa veckas tenta. Läs och sammanfatta de resterande kapitlen ur boken. Kanske äta middag med kompisar.

Fredag: Åka hem till Källby för en mysig hösthelg.

Helgen: Gå på julmarknad på Hellekis säteri, hälsa på släkt, gå promenader i skogen, äta god mat och mysa med familjen. Ladda upp inför tentavecka.

Visst låter det helt okej ändå. Ganska mycket skolarbete att hinna med, men jag tror det ska gå bra så länge jag håller mig inom tidsramen. Drömmen vore att inte behöva läsa nya kapitel ur boken nästa vecka, utan bara kunna repetera det jag redan läst och plugga in begrepp och gamla tentor.

Ha en fin måndag!

2 kommentarer:

 1. Lovisamasteroftheworldjohansson24 oktober 2017 22:17

  HAHAHAHAHA JAG VILL SE ERIK YOGA! HAN ÄR JU EN BJÖRN!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag vet! Så roligt att titta på, men också väldigt mysigt sätt att träna ihop! ;)

   Radera