Arkiv

Sök

onsdag 18 oktober 2017

MIN HUDVÅRD


När höstterminen drog igång kände jag den där känslan av att vilja "starta om". Det har jag ju skrivit om förut, att mitt nya år snarare börjar i september än i januari. Med denna nystartskänsla kommer många saker, jag vill klippa mig, köpa en ny garderob, bli strukturerad och sköta skolan, sova, träna och äta bra osv. I år kände jag dessutom ett behov av ny hudvård. Jag har nämligen länge använt tvål och vatten för att ta bort sminket och sedan smort in mig med Niveas hudkräm. Detta har fungerat ganska bra på min hy, jag har nog ett ganska okänsligt ansikte.

Men jag är ändå 22 år, hade precis fått min sommarjobbslön och såg ett erbjudande på apotekets hemsida. Så jag slog till! På det franska märket Avéne. En rengöring med micellärt vatten, en återfuktande hudkräm och en ansiktsmask. Dessutom en ögonkräm från Estelle&Thilde. Så nu har jag använt dessa produkter i cirka två månader, istället för tvål och vatten. Så lyxigt! Och fint på hyllan. Jag kan varmt rekommendera dessa märken, gillar framförallt att de inte doftar så starkt, är dryga och faktiskt tar bort sminket och känns återfuktande på riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar