Arkiv

Sök

söndag 22 oktober 2017

Min helg - tjugofyra timmar i Karlstad, jobb på slottet och söndagsplugg

Den här helgen har verkligen gått fort!

Jag startade fredagen med lite plugg, presentshopping och mys med Erik innan jag packade min väska och gjorde mig iordning för att gå till bussen mot Karlstad. När jag kom fram på eftermiddagen tog jag en promenad hem till Amandas lägenhet, där jag fick vänta på henne i 10 minuter innan hon kom hem från sin träning.


När Amanda kom hem fikade vi och hon fick öppna försenade födelsedagspresenter. Sedan gick vi och handlade ingredienser till middag och frukost innan vi öppnade en flaska vin och gjorde tacos. Från kl. 19:30 fram till 23:30 satt vi i hennes kök och pratade om livet, skvallrade och mindes gamla fina minnen ihop. Sedan var vi helt slut och gick och la oss.

På lördagen vaknade vi av att solen sken in genom fönstret. Vi gjorde frukost och fixade oss inför dagen. Sedan promenerade vi fram på stan för en shoppingtur. Jag försöker ju vara en välplanerad person, så jag passade på att köpa farsdagspresent haha...


Sedan åt vi lunch i en galleria. Amanda tog en skaldjurspasta och jag en bakad potatis med skagenröra. Det är så mysigt att gå på stan i andra städer än sin egen tycker jag.


Efter lunchen gick vi hem till Amandas lägenhet igen och planerade in en Spadag som jag fick i födelsedagspresent i år. Jag tycker det känns så märkligt att börja boka in saker i 2018 redan, men det är ju inte långt kvar alls.

Sedan fick jag sällskap till busstationen på eftermiddagen och mina 24 timmar i Karlstad var till ända. Under bussresan hem lyssnade jag på creepypodden och vid 18 var jag hemma hos Erik igen, lagom till middagen.

Idag har jag jobbat och nu ska jag läsa en artikel till ett skolarbete som jag inte hann läsa i fredags. Hoppas ni har en mysig söndag. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar