Arkiv

Sök

tisdag 3 oktober 2017

Koncentrationssvårigheter och dålig disciplin

God eftermiddag!

Det är tisdag i vecka 40 och utanför mitt fönster öser regnet ner. En riktig höstig start på oktober kan man säga. Jag läser en kurs i global marknadsföring nu, det är jätteroligt men jag måste erkänna att jag har lite svårt att koncentrera mig. Det har visserligen inget med kursen att göra, bara med mig som person... Får liksom påminna mig själv hela tiden om att det faktiskt är helt rimligt att sitta 8 timmar och plugga, det är ju liksom meningen att man ska göra det varje dag. Men istället hittar min hjärna på ursäkter och vill ta paus hela tiden... hehe.

Nåja, det är nu jag som styr över min hjärna (eller?!) och nu har jag bestämt mig för att åtminstone skriva klart en kladd av min text under eftermiddagen. Nu har jag dessutom skrivit det här, så nu finns det ingen återvändo. När texten är färdig ska jag gå en promenad om det inte regnar och annars yoga.

Kämpa Agnes, you can do it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar