Arkiv

Sök

tisdag 10 oktober 2017

En tisdag i oktober


Men tjena!

Jag har precis varit ute och gått en lunchpromenad för att få lite motion och energi. Solen skiner genom molnen här i Örebro, så vid några tillfällen när den dök upp ställde jag mig med näsan mot himlen och bara njöt av de värmande strålarna mot ansiktet. Man får ju passa på! Liksom igår har jag gjort upp ett schema över dagen för att faktiskt få något gjort och än så länge följer jag det med bravur. Planen är att ha en färdig kladd med svar på frågorna idag, översätta och renskriva imorgon och sätta strukturen samt korrekturläsa och lämna in på torsdag. Känns ändå överkomligt!

I eftermiddag när Erik kommer hem ska vi gå en långpromenad och köra ett yogapass. Sedan antar jag att det blir fotbollskväll för hela slanten, haha.. Hoppas ni har en fin tisdag, puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar