Arkiv

Sök

måndag 18 september 2017

Monday

Hej!

I helgen har jag jobbat både lördag och söndag på slottet, och dessutom har jag testat på hur det är att vara småbarnsförälder då jag och Erik barnvaktat hans brorson Ture tillsammans med Tures farmor. Så imorse när jag vaknade var jag rätt trött och unnade mig en sovmorgon. När jag väl gick upp vid 08:30 åt jag frukost framför Nyhetsmorgon innan jag gick till skolan och mötte min grupp. Vi skrev klart vårt arbete idag, så skönt!

Sedan jag kom hem från skolan har jag plockat lite hemma och planerat veckans middagar. Den här månaden har vi varit duktiga på att handla lagom mycket och faktiskt använda det vi har i kyl och frys. Nu är det ju en vecka kvar till lön och jag vill hålla i den känslan ända in i kaklet.

Nu ska jag gå och kompletteringshandla lite mjölk och frukt. Ikväll blir det pasta pesto med färska tomater, spenat och parmesan till middag. Sedan ska jag göra ett yogapass och lägga en ansiktsmask! Mysig måndagskväll!

Hoppas ni mår bra, puss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar